Stäng
(Välj varumärke)
Naty Miljövänliga Blöjor - Storlek 5 (11-25 kg), 40 stNaty Miljövänliga Blöjor - Storlek 5 (11-25 kg), 40 st
Naty Miljövänliga Blöjor - Storlek 5 (11-25 kg), 40 st

Miljövänlig engångsblöja från Naty som passar barn mellan 11-25 kg. Blöjorna är mjuka och tygliknande vilket gör dem väldigt behagliga utan att tumma på dess skydd. Blöjorna består av en absorberande kärna med 100% FSC-certifierad pappersmassa samt en liten mängd superabsorberande polymerer som är helt säker och har testats noggrant i alla aspekter för allergisk reaktion och toxicitet. Blöjornas översta lager, utsida och flikar är tillverkade i biobaserat material. Läckagebarriären är tillverkad av 80% biobaserat material.

  • Svalan-märkt och rekommenderad av Svenska Astma och Allergiförbundet.
  • Utformad för att minimera risken för allergier och blöjutslag.
  • 100% certifierade bio- och växtbaserade material mot barnets hud.
  • Tryckfärg fri från tungmetaller och ej skadlig för hälsan.
  • Förpackningsmaterial i förnybart material.
  • Klorfria och oparfymerade.

Sophantering:
Blöjan är ej komposterbar. Det går normalt inte att uppnå tillräckligt höga och jämna temperaturer i en hushållskompost för att oskadliggöra de bakterier som finns i mänskligt avfall.

OBS! Natys storlekar är något mindre än de flesta andra blöjors.

Material:
Alla material som kommer i kontakt med barnets hud är bio- och växtbaserade. Den absorberande kärnan är tillverkad av FSC-certifierad pappersmassa från hållbart skördade skogar samt en liten mängd superabsorberande polymerer (SAP). Läckagebarriär i 100% GMO-fri och komposterbar majsfilm. Resåren är gjorda av spandex och polypropylen. Sömmar och skarvar är limmade med ett säkert, giftfritt lim. Blöjans tryckfärg är livsmedelsgodkänd och fri från bly och andra tungmetaller. Förpackningen är tillverkad av minst 70% naturliga och förnybara material samt polypropylen.

Tillverkade i Turkiet.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »