Kung Markattas japanska soja görs på ekologiska sojabönor. Det ger en ljus och lättflytande soja med den klassiska japanska smaken full av sälta och umami, som förhöjer din matlagning. Fantastisk smakhöjare till de flesta rätter!
Tips! Tillsätt sojan mot slutet av matlagningen, då bevaras smaken bäst.
Ingredienser:Vatten, Sojabönor (22%)*, Havssalt, Vete*, Koji (aspergillus oryzae). * = ekologisk.
Kung Markatta har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska livsmedel. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. KRAV, Fairtrade, Ecosocial, EU-ekologiskt och Äkta Vara är några av de certifieringar som Kung Markatta använder. De visar på olika sätt att produkten du håller i din hand är ett bra val. Dessutom klimatkompenserar Kung Markatta för de transporter som behövs för att importera godsakerna.