Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Leksaker / Hevea Pond Trio Badleksaker Naturgummi

Hevea Pond Trio Natural är ett set med tre stycken giftfria leksaker tillverkade i 100% naturgummi - anka, fisk och groda. Leksakerna har en snygg och hygienisk design i ett stycke som effektivt förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar! Lätt att greppa och klämma också för de minsta händerna, och stimulerar därmed barnets viktiga tidiga motoriska utveckling. Inget hål i botten förhindrar uppkomst av mögel och smuts. Leksakerna är fria från färgämnen, BPA, ftalater och plast.

Skötselråd:
Kan steriliseras i kokande vatten i max. 1 minut eller rengöras i varmt vatten med mild tvål vid behov. Bör förvaras på ett rent, torrt ställe utan direkt solljus eller kontakt med direkt hetta för längre hållbarhet. Badleksakerna är gjord av 100 % naturligt gummi, vilket kan mörkna med tiden.

Mått:
Anka Alfie Jr: 8 cm hög
Fisk Polly: 7 cm hög
Groda Fred: 5 cm hög

Material:
100% naturgummi från Hevea Brasisliensis-trädet.

Tillverkade i Malaysia.

Hevea tillverkar nappar, badleksaker och bitringar av naturgummi från gummiträdet Hevea Brasiliensis. Naturgummiprodukterna är helt fria från PVC, BPA, ftalater och artificiella färgämnen. Hevea använder dessutom återvunnet och biologiskt nedbrytbart förpackningsmaterial.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!