(Välj varumärke)
Weleda Calendula Body Lotion, 200 ml
Weleda Calendula Body Lotion, 200 ml

En lätt kroppslotion som passar bra för lite större barn. Lotionen är rik på mandelolja och sesamolja, båda mjukgörande och innehåller för huden viktiga fettsyror, vilka hjälper till att stärka hudens naturliga skyddsbarriär. Innehåller också vegetabiliskt glycerin som är en bra fuktighetsbevarande ingrediens.

Utdrag ur ringblomma verkar lugnande på huden och passar bra för en barnhud som lätt kan bli röd och torr. Fungerar också svalkande på små barns hud när det är varmt ute. Äkta eteriska oljor ger en mild doft. Calendula Body Lotion är lätt att fördela och går snabbt in i huden.

Applicera över kroppen efter dusch och bad eller vid behov.

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Glyceryl Oleate, Calendula Officinalis Extract, Sodium Beeswax, Xanthan Gum, Fragrance, Limonene, Linalool, Geraniol.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng