(Välj varumärke)
Crearome Babymassagebas Mjuk Eko, 100 ml
Crearome Babymassagebas Mjuk Eko, 100 ml

En babymassagebasolja som är rik på omega 9-, 6- och 3-fettsyror. Oljan är ett bra sätt att harmonisera barnet och samtidigt tillföra nyttiga fettsyror till barnets hud så att den kan utvecklas ännu bättre, hålla sig mjuk och smidig samt att stödja hudens viktiga försvarsmekanismer.

Oljan kan användas som den är eller tillsättas med mer fettlösliga vitaminer och några droppar mild eterisk olja som t.ex. lavendel. Prova alltid oljan på underarmen för att utsluta att babyn är allergisk mot någon av oljorna.

Helianthus anuus seed oil (solrosolja)*, Carthamus tinctorius seed oil (tistelolja)*, Perillafrutenscens seed oil (perillaolja)*, Simmondsia chinensis oil (jojobaolja)*, Oenothea biennis seed oil (nattljusolja)*, Tocopheryl acetate (naturlig E-vitamin), Rosmarinus officinalis, Caprylic triglyceride (naturli antioxidant), 89 % eko oljor. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng