Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Munvård / Barntandkräm / Weleda Children´s Tooth Gel, 50 ml

Weleda Children's Tooth Gel är en mild fluorfri tandkräm för barn som utvecklats i samarbete med tandläkare. Den är speciellt framtagen för rengöring och vård av mjölktänder och för att stärka munfloran hos barn. Den mineraliska putsdelen av kiselbas rengör tänderna skonsamt och grundligt - regelbunden rengöring med tandgelen avlägsnar beläggningar, skyddar och vårdar tänderna.

Innehåller ringblomma som har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper därmed till att stärka och skydda tandköttet. Smaken är mild av naturliga eteriska oljor som barn brukar tycka om. Den milda kompositionen i tandgelen innehåller inga farliga substanser och är därför inte heller farlig om barnet råkar svälja den.

Användning:

  1. Tag en liten mängd tandkräm på fuktad tandborste.
  2. Borsta med små, lätta rörelser.
  3. Skölj och spotta ut.

OBS! Tandkrämen innehåller ej fluor. Folktandvården rekommenderar att barn borstar tänderna med fluortandkräm morgon och kväll.

Ingredienser (INCI):
Glycerin, Water (aqua), Silica, Algin, Calendula offi cinalis flower extract, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Esculin, Flavor (aroma)*, Limonene*. * = från naturliga eteriska oljor.

Weleda är rankat som världens mest hållbara företag inom naturlig hudvård. De använder noggrant utvalda näringsrika ingredienser med vårdande egenskaper, som ger rätt förutsättningar för en hälsosam återfuktad hud med fantastisk lyster. Hemligheten bakom de effektiva hudprodukterna är hämtade i naturens fantastiska förmåga att återhämta, hjälpa och reparera sig själv. Weledas produkter är 100% naturliga, ekologiskt certifierade och dermatologiskt testade. De innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, parabener eller syntetiska doft-, färg-, och konserveringsmedel. Weleda arbetar aktivt för rättvisa villkor, hållbara mål och biologisk mångfald genom hela produktionskedjan. Certifierade enligt UEBT.