Stäng
(Välj varumärke)
Weleda Children´s Tooth Gel, 50 ml
Weleda Children´s Tooth Gel, 50 ml

Weleda Children's Tooth Gel är en mild fluorfri tandkräm för barn som utvecklats i samarbete med tandläkare. Den är speciellt framtagen för rengöring och vård av mjölktänder och för att stärka munfloran hos barn. Den mineraliska putsdelen av kiselbas rengör tänderna skonsamt och grundligt - regelbunden rengöring med tandgelen avlägsnar beläggningar, skyddar och vårdar tänderna.

Innehåller ringblomma som har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper därmed till att stärka och skydda tandköttet. Smaken är mild av naturliga eteriska oljor som barn brukar tycka om. Den milda kompositionen i tandgelen innehåller inga farliga substanser och är därför inte heller farlig om barnet råkar svälja den.

Användning:

  1. Tag en liten mängd tandkräm på fuktad tandborste.
  2. Borsta med små, lätta rörelser.
  3. Skölj och spotta ut.

Ingredienser (INCI):
Glycerin, Water (aqua), Silica, Algin, Calendula offi cinalis flower extract, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Esculin, Flavor (aroma)*, Limonene*. * = från naturliga eteriska oljor.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »