Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Blöjor m.m. / Tygblöjor / Vimse Blöjbyxa All-in-Two - Yellow Sprinkle, 4-16 kg

Vimses blöjbyxa All-in-Two är en justerbar och vattentät ytterbyxa som används utanpå absorberande inlägg som köpes separat. Tygblöjan växer med ditt barn och passar under hela blöjperioden. Mjuka kardborreband och enkla tryckknappar justerar storleken så att den passar bebisar mellan 4-16 kg. Blöjbyxan kan återanvändas för 2-4 blöjbyten innan den behöver tvättas. Det sparar både tid, miljö och pengar.

Tvättråd:
Maskintvätta i 60 °C med ett zeolitfritt tvättmedel. Stäng kardborren på blöjbyxan och undvik att öppna den innan byxan torkat då det sliter på kardborren. Hängtorka eller torktumla i låg temperatur. Använd inte sköljmedel och undvik helst blekmedel.

Material:
Två lager polyuretan laminerad polyester PUL.

Tillverkad i Lettland.

Vimse är ett svenskt varumärke som erbjuder funktionella och återanvändbara hygienprodukter, framtagna med stor omtanke för små barn och dess behov. De flesta produkterna tillverkas av ekologiskt odlad bomull, allt för att kunna erbjuda så rena produkter som möjligt. I sortimentet finner du tygblöjor och tvättlappar.Tillbehör till Vimse Blöjbyxa All-in-Two - Yellow Sprinkle, 4-16 kg