Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Fläckborttagning / Bio D Fläckborttagningspulver för Tygblöjor, 500 g

Ett doftfritt antibakteriellt fläckborttagningspulver för effektiv rengöring av återanvändningsbara tygblöjor. Innehåller hållbara och naturligt framställda ingredienser utan fosfater, konserveringsmedel, petrokemiska ämen, enzymer och syntetiska parfymer.

  • Biologiskt nedbrytbart.
  • Icke-irriterande.
  • Allergivänligt - passar känslig hud.
  • Säkert för septiktankar och avloppsbrunnar.

Användning:

Maskintvätt:
Tillsätt en matsked (15 g) utöver den vanliga mängden tvättmedel.

Blötläggning:
Tillsätt en matsked (15 g) i en plasthink med 5 liter ljummet vatten och se till att pulvret löses upp ordentligt. Blöt över natten eller i minst två timmar. Skölj noga i kallt vatten eller i tvättmaskinens sköljprogram.

Ingredienser:
5-15%: Sodium carbonate, Sodium percarbonate, Sequestering agent*. Below 5%: Anionic surfactant, Cellulose colloids. * = ekologisk.

Bio D är ett familjeföretag med fokus på miljövänliga och växtbaserade tvätt- samt rengöringsmedel. Samtliga produkter från Bio D är utvecklade för att ha en så liten påverkan på ekosystemen som möjligt och varken råvarorna eller slutprodukterna är testade på djur.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!