Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Dryck / Ekologiskt te / Grönt te / Qi Teas Grönt Te Detox, 25 påsar

Maskrosrot och tistel är de aktiva ingredienserna som hjälper kroppen att rensa ut gifter för att avlasta levern och njurarna, hjälper kroppen att finna sin egen naturliga balans och harmoni. Har en frisk och fruktig smak som gör det speciellt lämpligt som morgon-te. 40 g.

Ingredienser:
Grönt te (66%)*, Maskrosrot (10%)*, Mariatistel (10%), Pepparmynta*, Lakritsrot*, Ingefära*, Fänkål*, naturlig arom av citron och apelsin*. * = ekologisk.

Qi Teas är varumärket som har tagit Fairtrade ett steg längre. Man handlar direkt med tebönderna utan mellanhänder och bönderna, deras familjer och byar får löpande stöd till att utveckla hälso- och sjukvård, bygga gatubelysning och skola, inackorderingsstöd för barn från avlägsna byar samt skolmaterial och stöd till lärarlöner. Man har utbildat bönderna i demokrati och ekologisk odling och stöd till att utveckla fler grödor än bara te.

Qi ekologiska och Fairtrade-certifierade teer är sammansatta efter gamma kinesisk lära där man ansåg att Qi är livets egen kraft och energi. I det gamla Kina använde man växter och örter för att få bättre hälsa och balans i livet, och man anser än idag att Qi-energier kommer igen i allt hela livet - samhället och miljön vi lever i såväl som maten vi äter och den motion vi unnar oss. När alla dessa delar av livet är i balans och harmoni är Qi-energierna starka.