Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Replenishing Rose Face Cream, 50 mlAkamuti Replenishing Rose Face Cream, 50 ml
Akamuti Replenishing Rose Face Cream, 50 ml

Akamuti Replenishing Rose Face Cream är en fet ansiktskräm som är full med underbara ingredienser såsom ros, nypon, hallon och granatäpple, som tillsammans blir som mat för huden. Krämen är rik på näringsämnen och vitaminer som är nödvändiga för att bibehålla en hälsosam hy. Både hallon och granatäpple är enastående återfuktare. De är rika källor av antioxidanter och vitaminer som skyddar huden från skador som kan uppkomma av fria radikaler, men förbättrar också elasticiteten och reducerar ålderspåverkan. Ros är ett känt hudelixir som kan användas för många olika ansiktsproblem, vilket gör krämen till ett bra val för vilken hy som helst som är i behov av extra hjälp. Rekommenderas för alla hudtyper, även på fet hy för att återställa harmonin.

Användning:

Påför lite på fingertoppen och applicera i ansiktet. Detta är en mycket dryg kräm så lite räcker länge!

Ingredienser (INCI):
Rosehip seed oil (rosa moschata), Golden jojoba oil (simmondsia chinensis)*, Beeswax (cera alba)*, Raspberry seed oil (rubus idaeus), Pomegranate seed oil (punica granatum)*, Rose otto essential oil (rosa damascena), Ylang ylang essential oil (cananga odorata)*, Lavender essential oil (lavendula angustifolia), Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Benzyl benzoate**, Geraniol**, Benzyl salicylate**, Farnesol**, Eugenol**, Benzyl alcohol**, Isoeugenol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »