Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Virgin Wildcrafted Shea Butter, 160 g
Akamuti Virgin Wildcrafted Shea Butter, 160 g

Akamuti Virgin Wildcrafted Shea Butter är ett krämigt och fylligt sheasmör som är fullt med vitamin A, E och F! Sheasmör gör huden len och återfuktad på ett naturligt sätt. Passar alla hudtyper men är speciellt bra för torr eller kliande hud med tendens till eksem. För alla åldrar och hela kroppen.

Detta oraffinerade, vildskördade sheasmör produceras av kvinnokooperativ i Ghana. De använder skörde- och tillverkningsmetoder som har använts i tusentals år. Eftersom sheasmöret är fritt från kemiska processer så behåller det sin naturliga godhet och krämiga färg.

Användning:

Mjuka upp det mellan händerna innan det smörjs på kroppen om det är hårt. Passar bra till torra armbågar, hälar och läppar. Sheasmör är ett fast smör och blir hårdare under vintermånaderna. Därför förvaras den bäst i rumstemperatur.

Tips!
Innan du lägger dig; smörj in fötterna och sätt på dig sockor så har du mjuka fötter när du vaknar.

OBS! Rått sheasmör har en säregen doft som är kraftigare än behandlade varianter. Doften kan uppfattas som mindre behaglig och kan variera från skörd till skörd.

Ingredienser (INCI):
Pure unrefined wildcrafted shea butter (butyrospermum parkii)*^ . * = ekologisk, ^ = rättvist handlad.

Ursprungsland: GhanaKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »