Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Solskydd / Sololja / Bioregena Sunscreen Oil SPF 15, 90 ml

Bioregena Sunscreen Oil är en ekologisk solskyddsolja med SPF 15 för kroppen. Sololjan har en korallvänlig och hyperallergen formula som även passar mycket känslig hud. Innehåller ett fysikaliskt/mineraliskt UV-filter ger medelhögt skydd mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar, utan att lämna en vit hinna. Innehåller även ekologisk karanjaolja som vårdar huden och hjälper till att motverka ålderstecken.

  • Vårdande solskyddsolja med SPF 15.
  • 97% ekologiska ingredienser.
  • Går snabbt in i huden.
  • Alkoholfri.

Användning:

  1. Skaka flaskan väl innan användning.
  2. Smörj in på torr hud innan vistelse i solen, undvik kontakt med ögonen.
  3. Återapplicera efter bad.

Information om nanopartiklar:
Bioregenas solskydd har fram tills idag klassats som no nano. Från år 2022 har definitionen på nano ändrats samt att en annan mätmetod tillämpas i Frankrike. Enligt denna mätmetod måste titaniumdioxidet betecknas med nano även i Bioregenas produkter. Däremot är titaniumdioxiden fortfarande bunden med väte och syre och kan inte penetrera huden. Enligt övriga mätmetoder på marknaden betecknas Bioregenas solfilter som no nano.

Ingredienser (INCI):
Pongamia glabra seed oil*, Parfum, Titanium dioxide [nano**], Hydrogenated lecithin. * = ekologisk.

** = från år 2022 har defintionen av nano och mätmetoden ändrats i Frankrike. Även de partiklar som inte kan penetrera huden, såsom Bioregenas solfilter, måste av tekniska skäl märkas med nano på INCI-deklarationen. Partikelstorleken har dock inte förändrats och enligt övriga mätmetoder på marknaden betecknas Bioregenas solfilter som no nano.

Tillverkad i Frankrike.

Bioregena är ett franskt varumärke som tillverkar naturliga solskyddsprodukter för baby, barn och vuxna. Solskyddsfiltret i hela serien är endast fysikaliskt (titanium dioxid) och skyddar med solskyddsfaktor 15 ända upp till 50+. En stor fördel med solskydden är att de inte ger någon framträdande vit hinna.

Produkterna består av 99-100% naturliga ingredienser och är certifierade enligt Cosmetic Bio – Organic Cosmetic. Formulan är särskilt framtagen för känslig hud och innehåller vårdande ekologiska ingredienser som till exempel arganolja. De flesta produkterna är dessutom veganska och de skadar inte hav, korallrev eller vattenlevande organismer. Kanonpriser i butiken just nu!