Stäng
(Välj varumärke)
Bambaw Tvättbara Rengöringsrondeller, 16 stBambaw Tvättbara Rengöringsrondeller, 16 stBambaw Tvättbara Rengöringsrondeller, 16 stBambaw Tvättbara Rengöringsrondeller, 16 stBambaw Tvättbara Rengöringsrondeller, 16 st
Bambaw Tvättbara Rengöringsrondeller, 16 st

Byt ut engångspadsen mot de här tvättbara rengöringsrondellerna från Bambaw! Genom att använda återanvändbara rengöringsrondeller är du snäll mot både miljön och plånboken. De passar lika bra till sminkborttagning och hudvård som för rengöring av känslig bebishud. Blandningen av bambu- och bomullsfibrer gör dem härligt mjuka och idealiska för alla hudtyper. 

Förpackningen innehåller 12 st mjuka rondeller och 4 st lite grövre frottérondeller. De mjuka rondellerna med grå kant passar bra för din dagliga sminkborttagning och till lite mer känsliga områden. Frottérondellerna med brun kant har en lätt skrubbande effekt och är perfekta för att ta bort hårt sittande smink eller till mild exfoliering av huden. Den medföljande meshpåsen i 100% bomull fungerar både som en förvaringspåse och tvättpåse för rondellerna.

Skötselråd:

Tvättbara i maskin på 40°C. Tvätta rengöringsrondellerna i den medföljande meshpåsen.

Mått:

Rondell: Ø 75 mm

Tvättpåse: 150 x 180 mm

Material:
Mjuk rondell: 60% bambu, 20% polyester och 20% bomull.
Frottérondell: 80% bambu och 20% bomull.
Tvättpåse: 100% bomull.

Ansvarsfullt tillverkade i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »