Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Rengöring / Rengöringspads & Wipes / LastObject LastRound Original, 7-pack

LastRound är ett återanvändbart och hållbart alternativ till traditionella engångsrondeller. En förpackning innehåller sju stycken vita rondeller som tillsammans kan återanvändas tusen gånger eller mer om du tar väl hand om dem. LastRound Original är perfekt för sminkborttagning eller för att bara rengöra ditt ansikte och njuta av en underbar lätt exfoliering. De är lika mjuka och behagliga att använda som vanliga bomullsrondeller när vätska tillsätts och fungerar på precis samma sätt.

Rondellerna är tillverkade av 70% träfiber och 30% bomullsfiber som är för korta för att användas inom textilindustrin. Det snygga fodralet är tillverkat av Ocean Bound Plastic, det vill säga återvunnen plast som hade riskerat att hamna i havet.

När rondellerna är helt förbrukade kan du fylla på fodralet med LastRound Refill.

  • Tvättbara rondeller av trä- och bomullsfiber.
  • Ersätter mer än 1000 engångsrondeller.
  • 100% komposterbara.
  • Praktiskt fodral i flera färger.

Användning:

Använd på samma sätt som vanliga bomullsrondeller. Fukta med vatten, krama ur överskottet och tillsätt din favorittoner eller make-up remover.

Tvättråd:
Tvättbara i maskin på 60 °C. Vi rekommenderar att du tvättar rondellerna i en tvättpåse och sedan lufttorkar för att förlänga livslängden. Om rondellerna har fläckar från foundation eller andra oljiga sminkprodukter, rekommenderar vi att gnugga in lite diskmedel innan du lägger dem i tvättmaskinen. 

Mått:
Rondell: Ø 6 cm
Fodral: 7,2 x 7 x 3,1 cm

Material:
Rondell: 70% träfiber och 30% bomull.
Fodral: Återvunnen plast (Ocean-Bound Plastic).

Tillverkade i Danmark.

LastObject grundades 2018 av Isabel Aagaard, en dansk designer som var frustrerad över antalet engångsprodukter på marknaden. Hon bestämde sig därför för att skapa innovativa lösningar som minskar behovet av engångsprodukter i vardagen. Varumärkets första skapelse var LastSwab, en produkt som ersätter bomullspinnen och som kan återanvändas över 1000 gånger. Sedan dess har LastObject lanserat flera hållbara alternativ till engångsprodukter, bland annat rengöringsrondeller och näsdukar som går att tvätta i maskin. Tillbehör till LastObject LastRound Original, 7-pack