Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsmask / Najel Naturlig Dödahavslera, 300 g

100% naturlig minerallera från Döda havet som kan användas på hela kroppen. Som ansiktsmask har leran extraordinära fördelar eftersom den fräschar upp och jämnar ut huden. Passar även utmärkt som hårinpackning eftersom den tar bort orenheter och balanserar hårbotten.

Leran från Döda havet är känd för behandling av psoriasis, eksem, akne och andra hudproblem. Sedimenten från sjön bildar en vitaliserande svartgrå lera som har använts för hudterapi och kosmetika sedan medeltiden.

Användning:

Hudvård:
Applicera jämnt på huden och låt verka i upp till 20 minuter (anpassa tiden efter din hudtyp). Skölj av noggrant.

Hårvård:
Massera in varsamt med fingertopparna. Låt verka i 5-10 minuter. Skölj av med varmt vatten - använd ej tvål eller schampo.

Behandling av muskelsmärta och reumatismsjukdomar:
Applicera på smärtsamma delar av kroppen och linda in i folie och en handduk. Låt inpackningen verka i 20 minuter. Skölj noga med rent vatten.

OBS! Leran är blöt, inte ett torrt pulver.

Ingredienser (INCI):
Maris limus extract (dead sea mud).

Ursprungsland: Jordanien

Najel är ett franskt märke med exotisk skönhetsvård för hela kroppen. Najel främjar produkter tillverkade eller odlade i Aleppo, Syrien. Staden är en av världens äldsta och känd för sina souker och äkta legendariska tvålar. Sortimentet inkluderar den berömda Aleppotvålen som tillverkas med traditionella tillverkningsprocesser.