Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsolja / Loelle Ekologisk Nyponrosfröolja, 30 ml

Ekologisk nyponrosfröolja från Loelle som utvinns ur vildrosen Rosa Mosqueta från Chile. Den innehåller de essentiella fettsyrorna Omega 3 och 6 samt mycket höga halter av provitamin A, huvudsakligen beta-karoten. Denna kombination av naturliga ingredienser har visat sig bidra till att förebygga skador på hudvävnad, främja ett ungdomligt utseende och samtidigt vara skonsam nog att använda på de känsliga områdena runt ögonen. Nyponrosfröolja absorberas snabbt in i huden, återfuktar och skapar en skyddande barriär på huden för att förhindra uttorkning.

  • Rik på omega 3, omega 6 och provitamin A.
  • Reparerande och regenererande på skadad hudvävnad.
  • Återfuktande och förebyggande.
  • Anti-aging olja!

Ingredienser (INCI):
Rosa rubiginosa (rosehip) seed oil*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Chile

Loelle är ett svenskt märke som skapar rena ekologiska och omsorgsfullt handplockade kroppsvårdsprodukter. För Loelle är det vitala att du kan använda en produkt som är bra både för huden, naturen och djuren och där produkten även blir stimulerande för själen. Loelle strävar alltid mot att ta fram produkter av absolut högsta kvalitet, helt utan onödiga kemikalier. Flera av Loelles produkter tillverkas omsorgsfullt för hand av kvinnokooperativ runt om i världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!