Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsmask / BRUNS Blålera Nº101 - Skönt Förnyad

Blålera nr 101a från BRUNS Products är en naturlig kaolinlera med mineralpigment, som är idealisk för djuprengöring av normal till torr hud eller torr hårbotten. Leran stärker både hår och hud med mineraler och har otroliga återupplivande och stimulerande egenskaper. Precis som grönleran absorberar den överskott av smuts, fett och toxiner från huden och hårbotten samt stimulerar hudens blodcirkulation och cellförnyelse.

Leran finns i två olika storlekar och kan användas både som ansiktsmask och i hårbotten. Kombineras med fördel tillsammans med BRUNS Products blåmist nr 101b och blåelixir nr 101c / 102c.

 • Djuprengörande lermask.
 • Återupplivande egenskaper.
 • Stimulerar cellförnyelse och elasticitet.
 • Absorberar överskott av talg och smuts.
 • Rensar bort toxiner och föroreningar.

Användning:

Till ansikte:

 1. Mixa ca. 1 msk pulver med ca. 3 msk vatten. Tillsätt några droppar blåelixir och rör till en jämn och slät kräm.
 2. Spraya ansiktet lätt med blåmist.
 3. Applicera krämen på ansiktet, undvik ögon, läppar och ögonbryn.
 4. Låt masken torka och verka i 5-20 minuter.
 5. Skölj av noggrant.
 6. Återfukta huden genom att först spraya med mist och avsluta med att applicera några droppar elixir.

Till hårbotten:

 1. Mixa ca. 3 msk pulver med ca. 5 msk vatten. Tillsätt några droppar elixir och rör till en jämn men inte allt för tjock kräm.
 2. Starta gärna med att krama in lite balsam i hårtopparna och applicera sedan krämen med hjälp av fingertopparna eller en pensel i hårbotten, undvik hårtopparna.
 3. Låt masken torka och verka i 10-30 minuter.
 4. Skölj väl, använd eventuellt schampo eller balsam om det känns svårt att få ut alla rester.
 5. Återfukta hårbotten genom att först spraya med mist och avsluta med att applicera några droppar elixir som masseras in i hårbotten.

Tips!
Får du för mycket lera över kan du spara den upp till en vecka i kylskåpet. Förslut väl vid förvaring. Du kan även använda leran till att detoxa till exempel armhålor eller fötter.

OBS! 300 g förpackningen har ett feltryck. Står att den är 330 g, vilket är felaktigt.

Ingredienser (INCI):
Kaolin - CI 77007.

BRUNS är en prisbelönt hårvårdsserie skapad av Cecilia och Johanna som driver Grön Salong-certifierade frisörsalonger i Lund och Malmö. De tror på ett helhetstänk - det ska vara så hållbart för miljön som möjligt, bra för hud och hår, dofta gott för de som vill ha doft och även snygga förpackningar som passar att ha framme i badrummet och duschen.

BRUNS produkter är handgjorda av naturliga råvaror, men också ekologiska så långt det går. I serien hittar du olika varianter av schampo och balsam samt stylingprodukter och deodoranter, allt för att tillgodose så många behov som möjligt.Kanonpriser i butiken just nu!