Stäng
(Välj varumärke)
Bambu Sugrör i ekologisk bambu, 6 st + DiskborsteBambu Sugrör i ekologisk bambu, 6 st + DiskborsteBambu Sugrör i ekologisk bambu, 6 st + DiskborsteBambu Sugrör i ekologisk bambu, 6 st + Diskborste
Bambu Sugrör i ekologisk bambu, 6 st + Diskborste

Bambu Straws är roliga, snygga och hållbara bambusugrör direkt från naturen! Dessa återanvändbara sugrör är tillverkade av 100% eko-certifierad bambu. Passar perfekt till juice, iste, cocktails, smoothies, kombucha med mera! Förpackningen innehåller sex stycken sugrör och en praktisk diskborste av rostfritt stål och sisalfiber.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med den medföljande rengöringsborsten och ett milt diskmedel, torka torrt. Olja gärna in sugrören med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som t.ex. din vanliga matolja.

Mått: ca. 22 cm

Material:
Sugrör: 100% ekologiskt certifierad bambu.
Sugrörsborste: Rostfritt stål och sisalfiber.

Tillverkad i Kina under rättvisa arbetsförhållanden.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »