Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Munvård / Barntandborstar / Bambutandborsten Naturlig Barntandborste i bambu - Mjuk

Naturlig tandborste för barn tillverkad av MOSO-bambu, som inte kommer från storskaliga plantage och ej från områden där pandor finns! Borsten på denna bambutandborste är extra mjuk och speciellt anpassad för barns känsliga tandkött. Borststråna är tillverkade av bambufibrer och BPA-fri nylon. Tandborsten levereras i en återvinningsbar, oblekt förpackning av papp.

  • Bambutandborste för barn.
  • 100% vegansk.
  • Helt nedbrytbart handtag.
  • Återvinningsbar förpackning.

Skötselråd:
Håll din tandborste torr mellan användningarna för att öka livslängden. Det är rekommenderat att byta tandborste var tredje månad, men den håller i upp till ett halvår om du förvarar den väl.

Mått: 14,5 cm

Material:
Skaftet är tillverkat av MOSO-bambu och borsten av bambufibrer och nylon.

Tillverkad i Kina.

Bambutandborsten är en naturlig tandborste med handtag helt tillverkat av MOSO-bambu, som inte kommer från storskaliga plantage och ej från områden där pandor finns! Levereras i en komposterbar förpackning. Bambutandborsten finns i tre varianter; mjuk, medium och barn.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!