Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Maskindisk / Sonett Naturlig Spolglans, 500 ml

Spolglans från Sonett som används i diskmaskinen för att förhindra kalkavlagringar på glas och porslin. Sulfaterad ricinolja, alkohol, och sockertensider reducerar vattnets ytspänning och hjälper sista sköljvattnet att rinna av från disken.

  • Helt vegetabilisk utan petrokemiska tillsatser.
  • Lämpligt för alla diskmaskiner.
  • Koncentrerat - mycket drygt!
  • Neutral doft.
  • 100% biologiskt nedbrytbart.

Användning:

Häll spolglansen i spolglansbehållaren i diskmaskinen.

Maskininställning: Välj en låg inställning. Höj inställning vid kalkfläckar. Sänk inställningen om det blir strimmor på besticken.

OBS! Ställ in avhärdaren en grad högre än vad som krävs för vattnets faktiska hårdhetsgrad. För optimalt diskresultat måste det alltid finnas tillräckligt med salt i behållaren som hör till jonväxlaren i diskmaskinen.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Alcohol, Sulphated castor oil, Alkylpolyglucoside C8–C16 (coco glucoside).

Sonett tillhör pionjärerna inom ekologiska tvätt- och rengöringsmedel och har funnits sedan 1977. Alla ingredienser är biologiskt nedbrytbara och fria från allergiframkallande ämnen, enzymer och GMO. Produkterna är även fria från petrokemiska konserveringsmedel samt petrokemiska doft- eller färgämnen. Tensiderna framställs av certifierade ekologiska och biodynamiska råvaror. De vegetabiliska oljorna samt palmfettet kommer från kontrollerad ekologisk odling.