Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsvatten & Toner / Gröna Gredelina Ekologiskt Roshydrolat, 100 ml

Gröna Gredelinas ekologiska roshydrolat är ett lyxigt ansiktsvatten med klassisk rosdoft. Rosenvattnet är sammandragande, lindrande och väldigt återfuktande. Balanserar även hudens talgproduktion. Passar alla hudtyper och är idealisk för torr och mogen hud. Perfekt på flyget, vid datorn och efter rengöring!

Roshydrolat framställt genom ångdestillering av rosenblad från damascenerrosor. Gröna Gredelinas roshydrolat är inte utspädd med vatten eller något annat och rosenbladen kommer från ekologisk odling för en så ren produkt som möjligt utan besprutningsmedel.

Ingredienser (INCI):
Rosa damascena water (roshydrolat)*. * = ekologisk.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.