Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsvatten & Toner / Rosenserien Ekologiskt Ansiktsvatten, 200 ml

Rosenserien Rose Water är ett ekologiskt och alkoholfritt ansiktsvatten som har vårdande och uppfriskande egenskaper. Det förbereder huden för de vårdande hudprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Neutraliserar effektivt vattnets negativa effekter på huden och fungerar även som en fuktsluss, ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden.

  • Återfuktar och pH-balanserar huden.
  • Passar alla hudtyper.
  • 100% naturligt och 94% eko-certifierat innehåll.
  • Tillverkad i Sverige.

Användning:

  1. Använd istället för vanligt vatten på morgonen och alltid innan ansiktskräm/olja.
  2. Spraya direkt på huden eller i handen och badda över ansikte och hals.

Tips!
Perfekt även som härlig uppiggare under dagen, speciellt vid behov av extra fukt i torr inomhusluft. Kan även användas som rakvatten, både i ansikte och på kroppen.

Ingredienser (INCI):
Camellia sinensis leaf extract*, Rosa damascena flower water*, PPG-1 Trideceth-13, Glycerin*, Sodium ascorbyl phosphate, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Rosa damascena flower oil*, Glycine soja oil, Sodium anisate, Sodium levulinate, Parfum, Aqua. * = ekologisk.

Rosenserien är en svensk ekologisk kroppsvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Innehållet är 100% naturligt och består till största del av ekologiskt certifierade råvaror. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kallpressade oljor och grönt te. Välgörande rosenolja är förstås också en viktig del i Rosenserien och den finns i nästan alla produkter. Den rosenolja som används är ekologiskt odlad och mild i doften. Produkterna är godkända av Djurens Rätt och de flesta är veganska. Rosenserien arbetar efter Code of Conduct som omfattar etiska regler med bland annat förbud mot diskriminering och barnarbete samt krav på arbetsmiljö, brandsäkerhet, arbetstider, löner och föreningsfrihet med mera.