Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Bambaw Rostfri Vattenflaska Isolerad med Bambukork

Den här plastfria och vakuumisolerade vattenflaskan från Bambaw är ett säkert val för miljön. Flaskan är tillverkad av giftfritt rostfritt 18/8-stål och har en snygg borstad finish – ingen färg som kan skrapas eller nötas bort. Dubbelväggs-designen håller din dryck kall upp till 24 timmar eller varm upp till 12 timmar. Ta med flaskan på vandringen, resan, till jobbet, yogan, gymmet  eller andra aktiviteter för att upprätthålla den dagliga vätskebalansen!

Flaskan inkluderar en kork av rostfritt stål och bambu. Korken har en tätningsring i silikon som gör flaskan läckagesäker. Endast det rostfria stålet kommer i kontakt med vätskan i flaskan. Flaskan har en öppning som är stor nog för lägga i isbitar eller en bit frukt om du vill ha smaksatt vatten. Det praktiska handtaget gör att du lätt kan bära med dig flaskan eller hänga på väskan.

  • Robust och stilren design.
  • Vakuumisolerad och läckagesäker.
  • Passar både kalla och varma drycker.
  • Bred öppning - lätt att rengöra.
  • Ger varken ifrån sig eller drar åt sig smaker.
  • Fri från BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:
Handdiska flaskan med varmt vatten och ett milt diskmedel. Det går även att rengöra flaskan med en tesked bikarbonat och varmt vatten. Förvara ej flaskan i frysen, och värm den inte i mikrovågsugn eller vanlig ugn. Den bör ej fyllas med kolsyrade drycker.

Finns i fyra storlekar:

350 ml:
Höjd: 180 mm
Bredd: 70 mm
Öppningsdiameter: 48 mm
Vikt (med kork): 258 g

500 ml:
Höjd: 220 mm
Bredd: 72 mm
Öppningsdiameter: 48 mm
Vikt (med kork): 283 g

750 ml:
Höjd: 260 mm
Bredd: 77 mm
Öppningsdiameter: 48 mm
Vikt (med kork): 351 g

1000 ml:
Höjd: 310 mm
Bredd: 85 mm
Öppningsdiameter: 48 mm
Vikt (med kork): 498 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål och bambu. Korken har en tätningsring i silikon.

Ansvarsfullt producerad i Kina.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.