Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Insulated Classic Narrow Vattenflaska - Brushed Stainless

Insulated Classic Narrow Brushed Stainless är en vakuumisolerad version av Klean Kanteens klassiska vattenflaska i rostfritt stål. Dubbla isolerade väggar och Climate Lock™ gör att flaskan uppnår en utmärkt termisk prestanda. Varma eller kalla drycker kommer att hålla sin temperatur i flera timmar - och ibland flera dagar. En mångsidig flaska som blir oumbärlig för dig med ett aktivt liv!

Tack vare högkvalitativt, livsmedelsklassat rostfritt stål är den säker och giftfri, och den absorberar heller inte eller ger ifrån sig smaker. Den medföljande korken är läckagesäker och har en metallögla som gör flaskan enkel att bära i handen eller fästa på en väska.

  • Tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål 18/8.
  • Smal profil - lätt att greppa, packa och bära.
  • Stor öppning som passar isbitar.
  • Absorberar inte eller ger ifrån sig smaker.
  • Läckagesäker ögelkork.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar.
  • Fri från BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen.

Finns i två storlekar:

355 ml:
Håller drycker varma: upp till 16 timmar
Håller drycker kalla: upp till 41 timmar
Mått: 215,9 x 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 243,1 g

592 ml:
Håller drycker varma: upp till 24 timmar
Håller drycker kalla: upp till 63 timmar
Mått: 261,9 x 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 349,3 g

Material:
Flaska: Rostfritt stål 18/8.
Sportkork: Polypropylen/PP #5, Silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.