Stäng
(Välj varumärke)
Friendly Soap Shampoo Bar Lavender & Geranium, 95 g
Friendly Soap Shampoo Bar Lavender & Geranium, 95 g

Shampoo Bar Lavender & Geranium är en naturlig schampotvål från Friendly Soap med ricinolja, kokosolja och olivolja som skapar ett rengörande och vårdande lödder. Ricinolja har använts i århundraden till hårvård och behandling av hårbotten. Oljan stimulerar hårsäckarna och sägs främja bättre hårväxt. I kombination med näringsgivande kokos- och olivolja lämnar schampotvålen håret friskt, mjukt och glansigt. Eteriska oljor från lavendel och rosengeranium ger en underbar doft med stresslindrande egenskaper. Denna schampotvål räcker länge och är ett naturligt alternativ till konventionella flytande schampon i plastflaska.

  • 100% naturlig och vegansk.
  • Naturligt rik på E-vitamin.
  • Passar alla hårtyper.
  • Återvunnen och plastfri förpackning.
  • Fri från syntetiska ingredienser, palmolja, parabener, sulfater, triklosan och ftalater.

Ingredienser (INCI):
Sodium cocoate, Sodium olivate, Sodium castorate, Aqua, Lavandula angustifolia (lavender), Pelargonium graveolens (rose geranium), Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citronella*. * = från naturliga eteriska oljor.

Tillverkad i England.



Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »