Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Schampo / Fast schampo / Nea of Sweden All Natural & Vegetable Soap & Shampoo Bar, 110 g

Denna handgjorda tvål och schampokaka från Nea of Sweden är en kombinerad 4-i-1-produkt som kan användas för ansikts- och kroppstvätt eller som schampo och raktvål. Innehåller en bas av ekologiska och vegetabiliska oljor från jojoba-, oliv-, kokos, ricin- och rapsolja samt sheasmör som bildar ett milt, mjukt och krämigt lödder.

  • Innehåller minst 98% ekologiska ingredienser.
  • Milt rengörande, mjukgörande och näringsgivande.
  • Passar de flesta hud- och hårtyper.
  • Dryg - räcker länge.
  • Veganvänlig (förutom Honey & Oats).

Tvålen finns i 17 olika varianter som passar de flesta hud- och hårtyper. Vissa av dem är även bra för olika typer av besvär utifrån eteriska oljor, örter och andra aktiva ämnen som finns i dem. För dig som är känslig mot dofter rekommenderar vi de doftfria alternativen; Natural, Carrot och Rhassoul. Klicka på respektive variant i drop-down menyn för utförligare beskrivning av varje tvål.

Användning:

  1. Gnugga upp ett lödder i händerna eller direkt i håret.
  2. Massera in i håret, skölj noggrant.

Balsam behövs oftast inte eftersom håret blir mjukt och följsamt av oljorna i tvålen. Avsluta gärna med en stärkande och sammandragande äppelcidervinägersköljning som även verkar antistatiskt och mot trassel.

Ytan på tvålen blir ibland lite "dammig" men det är inget fel på tvålen utan tvåldammet försvinner efter någon tvättning. Förläng livslängden på tvålen genom att låta den torka upp ordentligt mellan användning! Förvara helst tvålen på en fin tvålhållare som håller den torr.

OBS! Använd ej på färgat/kemiskt behandlat hår. Vid användning av schampotvål kan håret kännas "tungt" ett par veckor i början om du har använt syntetiskt schampo innan. Detta beror på att håret måste ställa om sig till att bli normalt igen.

Produktbildernas färger kan avvika något från det verkliga utseendet.

Klicka på respektive doft i drop-down menyn för beskrivning och innehållsförteckning.

Nea of Sweden är ett litet svenskt familjeföretag som handtillverkar naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Företagets filosofi är ”less is better”, ju färre råvaror desto säkrare produkt. Produkterna innehåller endast vegetabiliska oljor/fetter, ekologiska örter och eteriska oljor; inga mineraloljor, animaliska råvaror eller syntetiska doftämnen. Tillverkningen sker efter Cosmetics - Good Manufacturing Practices (GMP) som bland annat innebär att produkterna genomgått kontroller vad gäller mikroorganismer, bakterier och jästtillväxt för att säkerställa hög kvalité hos slutprodukten. Nea Of Sweden är inspekterat av-/och registrerat hos Läkemedelsverket, CPNP och Kemikalieinspektionen.