Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Nötter & Frön / Kung Markatta Ekologiska Sötmandlar, 200 g

Kung Markattas ekologiska sötmandlar odlas i Italien. De färska mandlarna torkas så att de blir söta, spröda och fulla av smak. Mandlarna är inte bara ekologiska utan även KRAV-märkta och skördade med hänsyn till både naturen, klimatet, djuren och människorna. Då blir produkterna också så mycket godare. Njut dem precis som de är, eller hacka och strössla över salladen. Du kan även göra goda snacks på mandlar eller din egen mandeldryck.

Ingredienser:
Söta mandlar*. * = KRAV-ekologisk.

OBS! Kan innehålla spår av hassel-, val-, cashew-, pekan-, pistage- och macadamianötter. Enstaka skalrester och bittert smakande mandlar kan förekomma.

Kung Markatta har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska livsmedel. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. KRAV, Fairtrade, Ecosocial, EU-ekologiskt och Äkta Vara är några av de certifieringar som Kung Markatta använder. De visar på olika sätt att produkten du håller i din hand är ett bra val. Dessutom klimatkompenserar Kung Markatta för de transporter som behövs för att importera godsakerna.