Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Torkad Frukt & Bär / Rawpowder Ekologiskt Baobabpulver, 150 g

Baobab är en kraftfull superfood från den rena, råa frukten som växer på det afrikanska baobabträdet. Dess unika näringsprofil erbjuder mer C-vitamin än apelsiner, mer järn än rött kött och en källa av alkaliska mineraler som kalcium, kalium och magnesium. Rawpowders ekologiska baobabpulver har en söt-syrlig smak.

Användning:

Blandas med vatten eller i yoghurt, smoothies, glass och desserter. Den rekommenderade dagliga dosen är 2-4 teskedar.

Ingredienser:
Ekologiskt baobabpulver.

Ursprungsland: Sydafrika.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 234 kcal / 980 kJ
Fett 4 g
- varav mättade fettsyror 0,5 g
Kolhydrater 26 g
- varav naturligt socker 17 g
Fiber 54 g
Protein 2 g
Salt 0 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!