Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Kroppsolja & Fett / Najel Ekologisk Svartkumminolja, 125 ml

Svartkummin ”Nigella” har sedan urminnes tider använts som läkeolja. Oljan uppskattas bland annat för sina cellförnyande, antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Den är särskilt effektiv för behandling av akne, eksem, psoriasis, brännskador, hudsvamp och narig hud. Tack vare oljans antiinflammatoriska effekt kan den också användas mot muskelkramper. Najels svartkumminolja är kallpressad och ekologisk!

Ingredienser (INCI):
Nigella sativa (black cumin) seed oil*. * = ekologisk.

Tillverkad i Tyskland.

Najel är ett franskt märke med exotisk skönhetsvård för hela kroppen. Najel främjar produkter tillverkade eller odlade i Aleppo, Syrien. Staden är en av världens äldsta och känd för sina souker och äkta legendariska tvålar. Sortimentet inkluderar den berömda Aleppotvålen som tillverkas med traditionella tillverkningsprocesser.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!