Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Torkad Frukt & Bär / Rawpowder Ekologiskt Guaranapulver, 90 g

Rawpowders ekologiska guarana växer i Amazonas skogar. Guarana är ett tropiskt bär med karaktärisk smak och som bland annat används till smaksättning. Huvudingrediensen i guarana är guaranine som är som koffein, alltså uppiggande. Guarana innehåller också en blandning av astaxiner (antioxidanter som finns i röda alger) såsom teobromin och teofyllin, som har en stimulerande effekt. Den innehåller också andra komponenter såsom tannin (garvsyra), polyfenoler och stärkelse. Rawpowders guaranapulver är gjort av mald torkad frukt.

Användning:

Ta cirka en tesked pulver per dag (rekommenderas) eller blanda i juice eller vatten. Blanda/skaka och sedan är det bara att njuta.

Ingredienser:
Ekologiskt guaranapulver.

Ursprung: Brasilien.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 274 kcal / 1147 kJ
Fett 2,5 g
- varav mättade fettsyror 0,4 g
Kolhydrater 49,5 g
- varav naturligt socker 2,5 g
Fiber 24,6 g
Protein 13,4 g
Salt 0,07 g
Koffein 2,9 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.Kanonpriser i butiken just nu!