Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsolja / Crearome Ekologisk Gurkörtsolja Kallpressad, 30 ml

Gurkörtsolja är en torr, mild olja som utvinns av gurkörtblommans frön. Denna ekologiska gurkörtsolja från Crearome är kallpressad och innehåller minst 20% av värdefullt GLA! Den tas lätt upp av huden och kan med fördel ätas vid brist på essentiella fettsyror. Oljan verkar på djupet så att huden kan hålla sig frisk.  0,5% E-vitamin är tillsatt för längre hållbarhet.

  • Bästa GLA-källan!
  • Bra vid alla slags hudproblem.
  • Hjälper till mot tidigt åldrande.
  • Matkvalitet - kan användas invärtes.

Användning:

Dosera 1-5% för utvärtes användning. Oljan bör förvaras mörkt och svalt för längre hållbarhet.

Ingredienser:
Borago officinalis seed oil*, Rosmarinextrakt. * = ekologisk.

Ursprungsland: Kina

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!