Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Hälsa & Träning / Alger & Grönt / Rawpowder Ekologiskt Ashwagandhapulver, 125 g

Ashwagandha är en välkänd ört i den ayurvediska indiska medicinen. I sanskrit betyder ashwagandha ”lukten av en häst” vilket sägs syfta till växtens förmåga att ge kraft och styrka som en häst. Den kallas även för ”Indiens Ginseng”. Örten sägs bland annat hjälpa mot stress och utmattning. Rawpowders ashwagandha är ekologiskt odlad i Indien.

Användning:

Den rekommenderade dagliga dosen är en tesked. För höga doser kan orsaka kräkning och illamående. Gravida och ammande bör undvika ashwagandha.

Ingredienser:
Ekologiskt ashwagandhapulver från rot (withania somnifera).

Ursprungsland: Indien.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 0,3 g
- varav mättade fettsyror 0,1 g
Kolhydrater 46,9 g
- varav naturligt socker 10,7 g
Fiber 36 g
Protein 3,7 g
Salt 247 mg

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.Kanonpriser i butiken just nu!