Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Soja & Vinäger / Bragg Ekologisk Äppelcidervinäger

Braggs äppelcidervinäger är tillverkad av utsökta, hälsosamma och ekologiskt odlade äpplen. Vinägern är raw, ofiltrerad och opastöriserad, med en syrahalt på 5%. Den innehåller en levande bakteriekultur som kallas moder och består av strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som uppstår under en långsam jäsning. Dessa näringsämnen är prebiotiska och fungerar som mat för de goda tarmbakterierna.

  • Raw och ekologisk.
  • Innehåller moder.
  • Har en basisk effekt och balanserar kroppens pH-värde.
  • Verkar välgörande på hud och hår.

Användning:

Blanda en matsked vinäger i ett glas med vatten varje morgon för att kicka igång metabolismen. Skaka alltid flaskan så att du får med en del av den nyttiga modern!
Passar bra till dressing, marinader och såser. Går även utmärkt att använda till kroppsvård, exempelvis surskölj för håret efter schamponering med fast schampotvål.

Ingredienser:
Raw, opastöriserad äppelcidervinäger*. * = ekologisk.

Ursprungsland: USAKanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!