Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Klädvård / Impvax Impregneringskloss för textil, ca. 80 g

Impvax är ett impregneringsmedel för textil tillverkat av stearin, bivax och linolja. Stearinet i Impvax är miljömärkt med svanen och bivaxet kommer från bin i Pålsboda. Bina får bygga sitt eget vax och övervintrar till största delen på sin egen honung. Linoljan kommer från svenska blommor och tillverkas i Ystad av Allbäck linoljeprodukter där den har renats på hemligt vis. Alla ingredienser är förnyelsebara, lätt nedbrytbara och ofarliga. Varje förpackning sys av återanvänt bomullstyg som färgats med te.

Användning:

  1. Tvätta gärna tyget så att smuts och kemikalier försvinner.
  2. Gnid klossen mot de delar som du vill ha vattenavvisande. Är tyget av en annan färg än vit ser du direkt när ytan är färdigbearbetad.
  3. Värm därefter det behandlade området med strykjärn på låg värme. Använd bakplåtspapper emellan om du önskar. Hårtork fungerar också bra. Sen är det klart!

Ingredienser:
Stearin, Bivax, Linolja.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!