Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturliga tillsatser / Akoma Organic Glycerine, 100 ml

Glycerin (glycerol) har goda fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper och används därför ofta i hud- och hårvårdsprodukter. Det är en trögflytande, färglös och sötsmakande vätska med brett användningsområde. Glycerin är lösligt i vatten och alkohol (ej fettlösligt). Akomas vegetabiliska glycerin framställs av ekologisk karanja- eller mahawaolja (ej palm) genom en naturlig förtvålningsprocess.

Användning:

Dosera 3 till max 10% i hudvårdsprodukter. Tillsätts högre halt, drar glycerin fukt från huden och ger en uttorkande effekt. Akomas glycerin kan användas i både mat och kosmetika.

Tips!
Glycerin gör dina hemmablandade såpbubblor stora och sega.
½ dl diskmedel
¼ – ½ dl glycerin
2 – 5 dl vatten (mindre vatten ger segare bubblor)
1 tsk strösocker

Ingredienser:
100% glycerine*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Frankrike.

Akoma Skincare har specialiserat sig på naturliga hudvårdsprodukter tillverkade av rena växtingredienser från Afrika. De samarbetar med ett fairtrade-kooperativ i Ghana för att framställa rått sheasmör, kokosolja och kakaosmör som är viktiga beståndsdelar i produkterna. Akoma driver också ett eget kvinnokooperativ (Akoma Cooperative Multipurpose Society) för att sysselsätta kvinnor i lokala samhällen och ge dem en viktig inkomskälla.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!