Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturliga tillsatser / Crearome Ekologiskt Guarmjöl, 100 g

Guarmjöl är ett naturligt förtjockningsmedel som kan användas för att stabilisera och förtjocka dressingar, såser, dip, soppor, marmelad med mera. Genom en liten tillsats i bröddegen kan mjölet även förlänga brödets saftighet. Dosera ca. en halv tesked (1 g) till 150-200 ml mat.

Guarmjöl kan också användas i hud- och hårvårdsprodukter för att stabilisera emulgeringsmedlet i cremer och lotions samt för att förtjocka  ansiktsmasker, kroppsinpackningar med mera.

  • Ekologiskt.
  • Livsmedelskvalitet.
  • Kan användas både kallt och varmt.
  • Fritt från gluten och laktos.

Ingredienser (INCI):
Cyamopsis tetragonolobus*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Indien

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!