Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturliga tillsatser / Rawpowder Aktivt Kolpulver, 100 g

Rawpowders aktiva kol består av karboniserad bambu och har många användningsområden inom mat och skönhet. Det aktiva pulvret är neutralt i både smak och lukt. Ger även en härlig svart färg till det mesta.

Användning:

Rekommenderad dos är ½ tsk (2,5 ml/ 0,5 g) 1-2 gånger dagligen. Tillsätt i ett glas vatten, smoothie eller annan vätska, 1 timme före eller 2 timmar efter måltid. Kan också användas utvärtes i ansiktsmasker, kroppsprodukter eller munhygien. Tas inte i samband med medicinering. Detta kosttillskott bör inte användas som ersättning för en balanserad och varierad kost.

OBS! Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Inte lämpligt för barn, gravida eller ammande. Rådgör med din läkare.

Ingredienser:
Vegetabiliskt aktivt svart kolpulver (från bambu).

Ursprungsland: Kina.

Förvaring:
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Innehåll per 100 g:  
Aktivt kol 97 g
Järn 0,45 µg
Fosfor 4,6 µg
Kalcium 73 µg

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.Kanonpriser i butiken just nu!