Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandblekning / Natural Teeth Whitening Co. Activated Charcoal Powder, 50 g

Ett 100% naturligt och veganvänligt tandblekningspulver som hjälper till att avlägsna fläckar och missfärgningar på dina tänder. Innehåller aktiverat kol av finaste kvalité (food grade) som är icke-slipande och idealiskt för att få vitare tänder. Pulveriserat kalciumkarbonat tillför viktiga mineraler, medan ekologisk pepparmynta motverkar bakteriebildning, hämmar inflammationer och ger en frisk känsla i munnen.

Användning:

Lägg en nypa pulver i handflatan och doppa en våt tandborste i pulvret. Borsta tänderna i 1-2 minuter, skölj sedan. Borsta igen med vatten för att avlägsna rester. Använd minst två gånger per dag för bästa resultat. Kan användas så ofta du vill för att uppnå önskat resultat. Du kan även hålla pulvret i munnen efter borstningen under några minuter för att effektivisera blekningen.

OBS! Resultatet kan variera från person till person, men du bör se märkbara resultat efter en vecka med regelbunden användning.

OBS! Kort datum 11/20

Ingredienser:
Bentonite clay, Calcium carbonate, Activated charcoal, Flavouring (mint), Peppermint, Sodium chloride, Ginger root extract.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!