Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / Malin i Ratan Skrubbpåse för tvålrester

Denna smarta skrubbpåse från Malin i Ratan tar till vara på de sista tvålresterna av din fasta tvål. Lägg tvålbitarna i påsen, häng i duschen och löddra upp ett härligt skum för en skön kroppsskrubb! Tvålpåsen är handsydd i 100% lin och kommer med ett bomullssnöre för upphängning.

Tvättråd:
Skrubbpåsen kan tvättas i 60 grader i tvättmaskinen. Tvätta den när du anser att den är smutsig eller inte vill ha doften från tvålen som har legat i den.

Mått: ca. 15 x 13 cm

Tips!
Tvålpåsen fungerar även utmärkt när du vill lägga tvätt-tvål i tvättmaskinens tvättmedelsfack.

Material:
Påse: 100% lin.
Snöre: Bomull av OEKO-TEX-standard.

Malin i Ratan tillverkar ekologiska tvålar för hand i den kulturhistoriska byn Ratan i Västerbottens kustland. Malin i Ratan vill värna det genuina hantverket med svensk småskalig tillverkning och samtidigt skapa tvålar som är så vänliga som möjligt mot både dig och vår miljö. Huvudingrediensen i tvålarna är ekologisk kallpressad svensk rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålarna finns både utan tillsatt doft och milt doftsatta med naturliga eteriska oljor. Malin i Ratan använder inte palmolja, animaliska fetter eller andra onödiga tillsatser och skadliga kemikalier i den hantverksmässiga tillverkningen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!