Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / Malin i Ratan Skrubbpåse för tvålrester

Denna smarta skrubbpåse från Malin i Ratan tar till vara på de sista tvålresterna av din fasta tvål. Lägg tvålbitarna i påsen, häng i duschen och löddra upp ett härligt skum för en skön kroppsskrubb! Tvålpåsen är handsydd i 100% lin och kommer med ett bomullssnöre för upphängning.

Tvättråd:
Skrubbpåsen kan tvättas i 60 grader i tvättmaskinen. Tvätta den när du anser att den är smutsig eller inte vill ha doften från tvålen som har legat i den.

Mått: ca. 15 x 13 cm

Tips!
Tvålpåsen fungerar även utmärkt när du vill lägga tvätt-tvål i tvättmaskinens tvättmedelsfack.

Material:
Påse: 100% lin.
Snöre: Bomull av OEKO-TEX-standard.

Malin i Ratan tillverkar ekologiska tvålar för hand i den kulturhistoriska byn Ratan i Västerbottens kustland. Malin i Ratan vill värna det genuina hantverket med svensk småskalig tillverkning och samtidigt skapa tvålar som är så vänliga som möjligt mot både dig och vår miljö. Huvudingrediensen i tvålarna är ekologisk kallpressad svensk rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålarna finns både utan tillsatt doft och milt doftsatta med naturliga eteriska oljor. Malin i Ratan använder inte palmolja, animaliska fetter eller andra onödiga tillsatser och skadliga kemikalier i den hantverksmässiga tillverkningen.