Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / Redecker Rygg- & Badborste med Svinborst

Rygg- och badborste från Redecker tillverkad av obehandlat bokträ och med lagom mjuk svinborst. Det långa och något böjda skaftet gör det lätt att komma åt och skrubba ryggen. Skaftet är avtagbart vilket gör att borsten även kan användas som handborste för hela kroppen. Tygbandet över borstens rygg gör den lätt att hålla.

Skötselråd:
Skölj av borsten med varmt vatten efter användning och slå ut överflödigt vatten. Låt den torka hängande eller med borstbindlarna nedåt. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre livslängd. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått: 47 cm

Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt.

Material:
Obehandlat bokträ med ljus svinborst.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.