Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / Redecker Rygg- & Badborste med Tampicoborst

Rygg- och badborste från Redecker med löstagbart skaft i obehandlat bokträ och tampicoborst av naturlig mexikansk palmbladsfiber. Naturborsten ger ett skönt riv och tar effektivt bort smuts. Utan skaftet på plats så används den som handborste för hela kroppen. Bandet över ryggen gör den lätt att hålla.

Skötselråd:
Skölj av borsten med varmt vatten efter användning och slå ut överflödigt vatten. Låt den torka hängande eller med borstbindlarna nedåt. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre livslängd. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått: 47 cm

Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt.

Material:

Bokträ och naturlig mexikansk palmbladsfiber.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.