Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Vetevärmare / Terrible Twins Vetevärmare med Lavendel

Terrible Twins vetevärmare ger dig behaglig värme och avslappning. Den är tillverkad i finaste linne och fylld med KRAV-odlat vete och ekologisk lavendel. Den kan även användas som kylare för ömma muskler och sträckningar. När kudden är uppvärmd ger den ifrån sig en lugnande doft av lavandel.

Användning:

Du kan värma vetevärmare i både mikrovågsugn som i vanlig ugn.

Mikrovågsugn:
2-3 minuter på 750W. Undvik brännmärken genom att placera vetevärmaren rätt i mikrovågsugnen. Den roterande tallriken (om sådan finns) måste rotera fritt, påsens tyg får inte ligga mot ugnens väggar.

Vanlig ugn:
10-15 minuter på 125°C. Överhetta ej.

Kylning:
Lägg vetevärmaren i en plastpåse och låt den ligga i frysen i 1 timme före användning.

Mått: 58 x 18 cm

Ingredienser:
100% Hellinne, Vete*, Lavendel**. * = KRAV, ** = ekologisk.

Terrible Twins skapar produkter för naturligt välbefinnande och vackra interiörer. Företaget grundades av design- och produktutvecklarna Sara och Karin Ström som återfinns i entreprenörsstaden Insjön i natursköna Dalarna. Terrible Twins alla vetevärmare görs med noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet, ekologisk vete och hellinne.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!