Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Plåster / Nutricare PATCH Ekologiska Plåster Bambu - Neutral, 25 st

Nutricare PATCH Natural är ett helt naturligt och allergivänligt plåster idealiskt för mindre skär- och skavsår. Hela plåstret är tillverkat av mjuk ekologisk bambu, samt har ett hypoallergent häftämne (PSA pressure sensitive adhesive). Bambufibern skyddar sårområdet från föroreningar/orenheter samtidigt som det låter såret andas, vilket kan hjälpa till att minska infektion. Bambu är känt för att vara naturligt antibakteriell vilket också kan hjälpa till i sårläkningsprocessen.

  • 100% komposterbart och biologiskt nedbrytbart.
  • Hypoallergent, passar för känslig hud.
  • Skyddshölje av biologiskt nedbrytbar bio-plast.
  • Tub tillverkad av återanvänd kartong.
  • Fritt från tiomersal och latex.

Användning:

Rengör och torka ytan och fäst Nutricare PATCH på önskat ställe. Byt plåster regelbundet för att få en snabbare läkning. Produkten är endast steril om skyddsplasten ej tas bort eller inte skadas.

Mått:
Längd: 85 mm
Bredd: 19 mm
Sårdyna: 25 mm

 

Ingredienser/material:
Ekologisk bambufiber, Naturligt och hypoallergent häftämne (pressure sensitive adhesive).

Nutricare är ett australiensiskt företag som tillverkar 100% naturliga och allergivänliga plåster av ekologisk bambufiber. Nutricares PATCH-plåster innehåller varken latex eller skadliga kemikalier som kan finnas i vanliga plåster, vilket minskar risken för hudirritation eller allergisk reaktion. PATCH-serien inkluderar ett neutralt plåster utan tillsatser samt plåster berikade med symptomlindrande och sårläkande ingredienser som aktivt kol, aloe vera och kokosolja.

Nutricare har valt att jobba med bambu eftersom det är en snabbt förnybar resurs som växer flera gånger fortare än träd, behöver mycket mindre vatten, producerar upp till 35% mer syre och inte behöver bekämpningsmedel mot vare sig skadeinsekter eller ogräs!