Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Plåster / Nutricare PATCH Ekologiska Plåster Bambu - Aktivt kol, 25 st

Nutricare PATCH Activated Charcoal är ett helt naturligt och allergivänligt plåster som hjälper till att få ut stickor och orenheter från huden, minska rodnad och läka mindre skavsår. Plåstret består av mjuk ekologisk bambu, sårdyna berikad med aktivt kol, samt ett naturligt och hypoallergent häftämne (PSA pressure sensitive adhesive). Aktivt kol är mycket absorberande och fungerar som en magnet på orenheterna i huden. Detta hjälper sedan till med kroppens naturliga läkning av såret. När orenheterna väl är utdragna, minskar inflammationen och rodnaden, vilket minimerar risken för infektion och främjar en säkrare läkning av såret.

  • 100% komposterbart och biologiskt nedbrytbart.
  • Bambufiber skyddar såret och låter det andas.
  • Hypoallergent, passar för känslig hud.
  • Skyddshölje av biologiskt nedbrytbar bio-plast.
  • Tub tillverkad av återanvänd kartong.
  • Fritt från tiomersal och latex.

Användning:

Rengör och torka ytan och fäst Nutricare PATCH på önskat ställe. Byt plåster regelbundet för att få en snabbare läkning. Produkten är endast steril om skyddsplasten ej tas bort eller inte skadas.

Mått:
Längd: 85 mm
Bredd: 19 mm
Sårdyna: 25 mm

Ingredienser/material:
Ekologisk bambufiber, Aktivt kol, Naturligt och hypoallergent häftämne (pressure sensitive adhesive).

Nutricare är ett australiensiskt företag som tillverkar 100% naturliga och allergivänliga plåster av ekologisk bambufiber. Nutricares PATCH-plåster innehåller varken latex eller skadliga kemikalier som kan finnas i vanliga plåster, vilket minskar risken för hudirritation eller allergisk reaktion. PATCH-serien inkluderar ett neutralt plåster utan tillsatser samt plåster berikade med symptomlindrande och sårläkande ingredienser som aktivt kol, aloe vera och kokosolja.

Nutricare har valt att jobba med bambu eftersom det är en snabbt förnybar resurs som växer flera gånger fortare än träd, behöver mycket mindre vatten, producerar upp till 35% mer syre och inte behöver bekämpningsmedel mot vare sig skadeinsekter eller ogräs!