Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Rakning / Rakhyvlar & Tillbehör / Bambaw Classic Säkerhetsrakhyvel med Bambuhandtag

Bamboo Safety Razor Classic från Bambaw är en klassisk 3-delad säkerhetsrakhyvel med vacker design och robust handtag av hållbart odlad bambu. Den här rakhyveln har en stängd kam som ger en nära, mindre aggressiv våtrakning. En klassisk rakhyvel håller i flera årtionden om du sköter den rätt, vilket ger en mer ekonomisk rakning i längden. Genom att byta till en säkerhetsrakhyvel hjälper du dessutom till att minska antalet engångshyvlar som hamnar i vår miljö.

Rakbladet byts lätt ut genom att skruva loss handtaget. Rakhyveln passar alla dubbeleggade rakblad (ett rakblad i rostfritt stål medföljer).

  • Ger en nära och bekväm rakning.
  • Kan användas om och om igen.
  • Minskar miljöpåverkan och sparar pengar.
  • Passar både kvinnor och män.

Skötselråd:
Instruktioner och rakningstips hittar du i manualen som kan laddas ner här.

Mått: 43 x 115 mm
Vikt: 130 g

Material:
Mässing och bambu.
Rakblad av rostfritt stål.

Tillverkad i Kina.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.