Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Mensskydd / Trosskydd / Natracare Ekologiska Inkontinensskydd Dry & Light Slim, 20 st

Natracares ekologiska inkontinensskydd Dry & Light Slim för lätt urininkontinens har ett lent och luftigt ytskikt som låter kroppen andas. Det innehåller inga syntetmaterial, kemikalier, plast eller parfymer som kan irritera huden - bara ren ekologisk bomull närmast kroppen. Dry & Light är ett mycket tunt inkontinensskydd med superabsorbenter av stärkelse som effektivt kapslar in vätska och förhindrar dålig lukt.

20 st bindor som ligger enskilt förpackade i en ficka av papper, vilket gör att de är lätta att ta med sig i handväskan eller fickan. Biologiskt nedbrytbara.

Material:
Bomull*, Cellulosa*, Majsstärkelse, Giftfritt lim. * = ekologiskt certifierad.

Ytterförpackning tillverkad av returfibrer.

Tillverkade i Sverige.

Natracare är ett varumärke från Storbritanien som tillverkar högkvalitativa, ekologiska och naturliga hygienprodukter för kvinnor och barn. Natracare grundades 1989 av Susie Hewett som en kampanj för att skaka om hygienbranschen och för att kunna erbjuda ett ekologiskt alternativ till kvinnor. Idag erbjuder Natracare ett brett sortiment av intimhygienprodukter som är helt fria från klorblekning, plaster och superabsorbenter utan att ge upp vare sig kvalitet eller komfort. Bomullen och cellulosan är ekologisk, och kommer från odlare som kan garantera att plantorna inte är smittade av GMO-gröda. Natracare är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet.