Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Mensskydd / Trosskydd / Imse Ekologiska Trosskydd utan knappar - Black, 3-pack

Imses tvättbara trosskydd utan knappar är en smidig och nätt minibinda som passar bra för en aktiv livsstil. Många som cyklar eller rider föredrar tygbindor utan knappar. Trosskyddet är tillverkat i 100% ekologisk bomull och passar bra för dagar med litet flöde eller tillsammans med en menskopp. Det är smart i sin utformning, formen påminner om bokstaven H och man viker den enkelt runt trosan.

Tvättråd:
Tvätta trosskyddet innan du använder det första gången då det ökar absorptionsförmågan. Efter användning sköljs antingen trosskyddet ur och läggs i kallt vatten med salt eller så får de torka som de är, man kan då med fördel använda lite galltvål eller fläckborttagning innan tvätt. Tvätta sedan trosskydden i tvättmaskinen i 60° med ditt vanliga tvättmedel. Använd inte sköljmedel, det förstör absorptionsförmågan och är inte bra för underlivsmiljön. Man kan istället tillsätta lite vinäger i sköljvattnet. Låt trosskydden lufttorka, då håller de längst, eller använd torktumlare/torkskåp på låg temperatur.

Mått: 17,5 × 6,5 cm

OBS! Av hygieniska skäl så gäller ej öppet köp.

Material:
100% ekologisk bomull.

Tillverkade i Turkiet.

Imse är ett svenskt varumärke som erbjuder funktionella och återanvändbara hygienprodukter, framtagna med stor respekt för och kännedom om kvinnokroppen och dess behov. De flesta produkterna tillverkas av ekologiskt odlad bomull, allt för att kunna erbjuda så rena produkter som möjligt. I sortimentet finner du allt från tvättlappar till tygbindor och amningsinlägg.