Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Verktyg / Nagelklippare & Sax / Tweezerman Stainless Steel Fingernail Clipper

Tweezerman Stainless Steel Fingernail Clipper är en nagelklippare som klipper och formar naglarna enkelt med vassa och skarpa knivblad.

  • Skarpa, böjda knivblad för att forma naglarna.
  • Hållbar, rostfri kvalitetsstål som enkelt rengörs.

Användning:

  1. Blöt naglarna innan du börjar klippa för bästa resultat.
  2. Klipp naglarna till önskad längd. Se till att inte klippa för mycket av nageln. Klipper du för djupt in mot fingertoppen kan det göra ont samt att infektionsrisken ökar.

Tips!
För ett snyggt och elegant utseende, rekommenderar vi att nagellängden klipps till högst en fjärdedels centimeter ovanför fingertoppen. För den snyggaste, starkaste och friskaste nagelformen ska du klippa naglarna rakt. Därefter filar du naglarna så att de får rundade hörn/kanter. Den fyrkantiga formen anses vara den mest perfekta och smickrande nagelformen.

Mått: ca. 5,5 cm

Material:
Rostfritt stål.

Tillverkad i Kina.

Tweezerman grundades 1980 och har sedan dess erbjudit de bästa skönhetsverktygen från topp till tå; ögonbryn, fransar, händer och fötter och är idag ett förstahandsval ibland kändisar, make-up-artister och skönhetsproffs runt om i världen. Tweezerman har vunnit många internationella priser för sin höga kvalitet.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!