Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Fönster / Gröna Gredelina Ättika Lavendel, 500 ml

Ättika från Gröna Gredelina doftsatt med eterisk lavendelolja. Ättika är en allsidig produkt som passar perfekt till rengöring och fläckborttagning. Blanda ättika med vatten och några droppar diskmedel för att göra ett eget allrengöringsmedel eller fönsterputs! Rengör och desinficera allt från skötbordet till köksbänken och toaletten, men undvik naturmaterial såsom trä och sten. Tillsammans med bikarbonat fungerar det även som fläckborttagning på kläder eller tygklädda möbler och mattor. Skölj gymkläderna med en skvätt ättika så försvinner svettlukten.

  • Ättika för städning, tvätt och disk.
  • Rengör och desinficerar utan att lämna farliga rester.
  • Tar bort kalkavlagringar, obehagliga dofter och fläckar.
  • Doftsatt med ekologisk eterisk lavendelolja.

Användning:

  • Glas- & spegelputs - Späd ättikan med vatten och några droppar diskmedel i en sprayflaska. Spraya på fönstren och torka av med mikrofiberduk.
  • Sköljmedel till tvätten - Använd lika mycket som du skulle haft om det var ett konventionellt sköljmedel. Maskinen avkalkas samtidigt som tvätten blir mjuk och doftar gott.
  • Spolglans till diskmaskinen - Använd lika mycket som du skulle haft om det var konventionell spolglans. Maskinen avkalkas samtidigt som glasen blir skinande blanka.
  • Fläckborttagning för textilier - Förbehandla fläckarna med ättika och vatten. Tvätta sedan som vanligt i tvättmaskinen. Använd ej på fläckar av ägg, gräs, fett eller blod.

OBS! Denna ättika är ej för förtäring och ska inte användas i matlagning.

Ingredienser (INCI):
Acetum concentratum (koncentrerad ättiksyra 15%)*, Lavandula officinalis flower oil (eterisk lavendelolja)*, Sodium chloride (mineralsalt), Linalool**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.