Stäng
(Välj varumärke)
Tweezerman No-Slip Skin Care ToolTweezerman No-Slip Skin Care ToolTweezerman No-Slip Skin Care Tool
Tweezerman No-Slip Skin Care Tool

Ett dubbelsidigt hudvårdsverktyg från Tweezerman som tar bort både vita och mörka pormaskar. Den tunna vinklade öglan använder du för att försiktigt tömma ut större vita pormaskar och den plattare avlånga öglan för att trycka ut mindre mörka pormaskar. Verktyget är tillverkat av rostfritt stål som är hållbart och enkelt att rengöra. Handtaget är designat för att ge ett stadigt grepp. 

Användning:

Ta en varm, ångande dusch eller använd en varm tvättlapp för att öppna upp porerna. Den smala avlånga öglan är utformad för att försiktigt trycka ut pormaskar utan att skada huden. Använd detta verktyg med försiktighet, kom ihåg att alltid sterilisera verktyget först med alkohol eller antibakteriell tvål och varmt vatten. Använd endast på ren hud och se till att rengöra både huden och verktyget igen efter användning.

Material:
Rostfritt stål.

Tillverkad i Indien.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »